Κολυμπούν πριν καν γεννηθούν | baby swimming

816 296 master

Τα μωρά μας μαθαίνουν να κολυμπούν πριν καν γεννηθούν! To πρόγραμμα κολύμβησης Physiopolis ξεκινά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συνεχίζει και μετά τη γέννηση. Έτσι, μπορούμε να κρατήσουμε σε φόρμα βρέφος και μαμά, τόσο πριν όσο και μετά τον τοκετό.

Κολυμπούν πριν καν γεννηθούν | baby swimming

Το AquaBirth και η Ιωάννα Βαπορίδη, με προγράμματα Aqua Yoga, Aqua Relax, Aqua Rebalance, σας παρέχει ένα συνδυασμό άσκησης και χαλάρωσης τόσο για τη μέλλουσα μητέρα όσο και για το έμβρυο. Μετά από 5-6 μήνες από τη γέννηση του μωρού σας, επιλέξτε μαθήματα βρεφικής κολύμβησης μέχρι και το 3ο έτος της ηλικίας. Το υδρόβιο ταξίδι του μωρού σας όμως δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται με φροντίδα και γαλούχηση μέχρι και το 5 έτος της ηλικίας του, με τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης!

Το πρόγραμμα κολύμβησης στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών με το νερό, στην ισχυροποίηση του δεσμού με τον γονέα, στην κοινωνικοποίησή του και στη γενικότερη διαπαιδαγώγηση του σε ένα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον, με ένα δομημένο πλάνο μαθήματος. Οι δοκιμασμένες τεχνικές μας αλλά και τα δομημένα μαθήματα, έχουν ως αποτέλεσμα την ανεξάρτητη κολύμβηση του παιδιού, αρκετά νωρίτερα απ΄ότι συνήθως. Σημαντικό παράγοντα στην εξέλιξη του παιδιού μέσα από το πρόγραμμα, κατέχει και η κατάρτιση των εκπαιδευτών μας, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα σας εξασφαλίσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη διασκέδαση. Οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι και κάτοχοι διπλώματος βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης.

*Αναζητήστε πληροφορίες για τα προγράμματα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης στο www.aquabirth.gr